Friskis

Snart dax för ett litet friskispass :o)


Fantastiskt

Arvingarna

Det kom precis ett litet vykort i min brevlåda... och på det står det : Glömde du kondomen i somras?
Hmmm... kanske fler än jag som har fått det? hehe. Eller någon kanske har kollat in mig och sett att jag ser lite lösaktig ut haha.

På lördag är det dubbel match borta.. och på kvällen är det den största dagen på året... ARVINGARNA på björka :D weee.. de är helt fantastiska! <3 Längtar!
Ska ha med kameran hela kvällen så jag kan fota en massa! hihi..

Ikväll ska jag och Polly till systemet och handla inför den stora dagen..
Har precis fixat doppresent till Julia :o) Ska lägga in en bild sen efter dopet så ni kan få se så fin den är!
/Äms

Peter...


Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag geVäxjö

Hejsan svejsan..
Snart dax för jobb, sen sticker jag och Peter till Växjö. Kommer hem i morron kväll. Vi ska hälsa på Eva och barnen.. snart behöver vi inte åka så långt för att träffa dom :D De ska snart flytta ner till Skåne.. Naaajs .. Och jag ska passa deras katt en månad tills de får lägenheten.. Får se hur det går, har ju aldrig haft en katt.

Igår fick jag och Peter erbjudande på en lägenhet på klostergården, ganska billig och lagom stor(3:a). Så hoppas den e fin!! Tyvärr så är det på 7e våningen, det gillar jag inte! Men är den tillräckligt fin så får man stå ut med
det :D

I dag ska Peter äääntligen gå och kolla sina öron.. han hör ju knappt, stackars påg! Förmodligen e det en vaxpropp.. Han rensar öronen FÖR bra... så allt trycks in och blir en äcklig propp!! blääää.

Jag e hungrig :o( Får ingen frukost på jobbet förrän halv 11.. å det e såå länge!!

Nä ska packa det sista nu. Vi höres när jag kommer hem!

/Äms


bilder från lördagen..


/Äms


Bowling

Blir film och pizza med älsklingen och fina vänneran ikväll.. :D Naaajs.
Haft en helt fantastisk dag i dag.. precis kommit från bowlingen, första matchen för säsongen. Och Polly inledde den igår med mycket fina poäng, och i dag kom ännu fler fina poäng av många chicare!! Tack vare vår fina maskot, Julia :D

Ska bege mig hemåt nu.
/Äms


Björka

Goddag..
Hade en trevlig ikväll på Björka igår.. :o) Trevlig frfest också. Det kommer nog bilder sen ikväll.. Orkar inte lägga upp dom nu.

Ska spela match i dag.. hoppas det går fantstiskt bra. Men det tivlar jag på.. :S Men allt kan hända.. eller hur Polly?!?! :D Hon spelade fantstiskt bra igår! Nog bara för att jag och Julia var där och hejade :D

Ska fixa mig nu. hajhaj

/Äms

Björka

Inte haft tid att blogga de senaste dagarna.. men i dag blir det Björka och Scotts!! Med förfest hos Sandra och Daniel. Ska bli kanonkul!!!! :D

/Äms

Jobba

Jobb igen *gäsp* men i mogon blir det ännu mer *gäsp*, för då börjar jag kl 6 :o( fyyy... Men det går de med..

Ser fram emot helgen.. Scotts på lördag och match på söndag.. ska faktiskt kolla på när Polly spelat match på lör med.. Jag och Julia ska kolla :D hihi..

Nä jag får väl fixa klar det sista innan jag sticker..
hajhaj

/Äms

RAMSA

Jag och Polly har fått en uppgift av klubben...  Vi ska komma på en ramsa som vi ska köra innan vi börjar spela.. Jag vill ha massor med frörslag av er läsare! Hoppas ni kan hjälpa oss med detta :o)

/Äms

Chic

Godkväll..
Precis pratat med Peter i telefon, men fick lägga på för nu ska jag ju blogga :D
Har bowlat ikväll.. gick inte så bra, har nog glömt bort hur man gör. Får hoppas det går bättre på söndag när jag har match.. Första matchen för säsongen. Vi har fixat julias matchkläder i dag, hon e ju vår nya maskot :D Röd body och svarta byxor, precis som chics färger. Vi har även strykt på CHIC på framsidan a bodyn.. såå himla fin den blev!Helmer har nog inte riktgit förstått att Julia är en människa, han tror nog att hon e en docka eller nåt. Han la sig på henne i soffan i dag, men då drog hon honom i mustachen haha.
Men fick en fin bild när de ligger bredvid varandra :o)


Se så söta dom e :D hihi..

Nu ska jag kolla på efterlyst.

/Äms


Helmer

Kom just på att Helmer inte har fått vara med i ett enda blogginlägg.. så snål jag e!!!

Och nu precis när jag la in bilderna så kom jag på att han faktiskt har fått vara med en gång! Men en gång till skadar ju inte... han e ju sååå söt!

/Äms

Hoppas

De ringde upp väldigt snabbt... så det var ju bra :o) Så slapp jag sitta och vänta halva dan:P Ska dit kl 11 iaf.

Sen ska jag träffa sandra, vi har nog inget planerat, men vi lyckas nog hitta på något :D I dag vill vi iaf inte krocka! Eller utrymma något varuhus... hehe./Äms

Lämnade mitt telefonnummer istället så får de ringa upp.. pallar inte sitta i kö. Visserligen var jag bara nr 3.. men det kan ta tid ändå. En massa gamla tanter och gubbar som inte har nån kompisar så de får ringa och prata ut med vårdcentralen. Så vi får väl se när de ringer upp.... vet inte hur lång tid det brukar ta!?

/Äms

VårdcentralenSka ringa vårdcentralen nu... får se vilken köplats man kommer på... 20 kanske???


Glass

Hallo..
Då var det dax för Vbå igen.. som sagt.. jag e fast :o)

Ska snart till Center Syd en sväng.. Jag ska äta glass :D hihi..
hejdå
/Äms

RSS 2.0