Stadsparken

Haj..
I dag skulle jag ju till stadsparken och mata ankorna med Linda Jonathan och Alwin.. men när de mötte mig på Malmborgs så spöregnade det.. så vi åkte hem till farmor (mamma) och fikade lite :o) Men sen helt plötsligt blev det strålande sol... så det blev stadsparken ändå! Så vi matade ankor och blev precis klara innan det började hagla och åska!





Jag och mamma har precis kommit från Nova.. köpte ett träningslinne och ett par skor... och så klart lyckades jag ta fel storlek på skorna så jag får byta i morgon.. suck

/Äms

Shopping

Hej Svej!
Har varit ledig hela dagen och gjort det jag gillar mest. Varit på Center syd, Entré och en liten sväng med Nova. Först var jag och Sandra på Center Syd, sen kl 1 slutade Peter så han fick följa med till Entré och Nova.
Sen har han sovit typ hela kvällen så lycka till att somna ikväll HA!

Skulle egentligen varit ledig i morgon med men någon var sjuk så jag får jobba 6-12. Sen ska jag till stadsparken och mata ankorna med Linda och barnen :o) Mamma ska kanske också komma dit..
Sen blir det donken med... mums.. inte bara barnen som gillar det ;o) hehe
Förra gången vi matade ankorna så kastade Alwin i hela påsen med bröd i vattnet, så han blev lite ledsen hehe. Så synd om honom!

Igår hade jag och Anna ännu en liten räkafton... så kul :D :D Alltid lika kul med Sune!!!  Hoppas vi ses snart igen!





Jag var ju tvungen att berätta för Anna om alla de gånger det har varit brandbilar, polisbilar och ambulanser här.. det händer ju nästan varje dag. Ett dårhus jag bor i! Och tror ni inte att jag vaknade i natt av något konstigt ljud... Jo! Då stod det två brandbilar utanför och jättemycket folk! Jag blev ju skiträdd... men det var i trappen bredvid. Läste på nätet i dag att det var en kille som torrkokade fiskpinnar!! Och han vaknade inte av röken, inte av brandlarmet och inte av att de pankade på hans dörr! Så de fick hissa upp stegen till 5e våningen och gå in det hållet... helt sjukt. han måste ha varit hög eller nåt! Snacka om dårhus. Så nu har jag satt upp mig på aktiv kö på Lkf.. måste flytta! Långt här ifrån hehe..

Dax att duscha
/Äms

Every heartbeat says i love you..

Jag vet att detta är rätt....

Längtar!!

Längtar till den 19e september! ARVINGARNA på BJÖRKA!! Kan kanppt vänta! Men man har väl inget val :P
VEM SKA MED!?!?!?

/Äms


Söndag...

Precis kommit från Polly och Jocke efter en trevlig dag med Flygande Jacob, Buzz och Singstar! Och jag och Polly har även fotat dagens outfit... vi vill ju vara som alla andra och göra det med :D

Så vackert! Helt fantastiskt!

Jag och Polly har även passat på att vara precis lika normala som vi brukar...





Så fina foton :D Det kan inte bli bättre!

Passade även på att göra ett litet kollage med min älski...



/Äms

Helgen

Hallo..
I fredags blev det singstar med Peter plus 2 kompisar.. Löpen och Mange. Mycket trevligt faktiskt!



Har även en film när jag vaxar löpens ben...... men vet inte hur man lägger in filmer :P




Igår hade jag och peter dejt.. hehe... Vi var på Jensens och åt. sååå gott det var! Synd att man inte kan äta där varje dag hehe...
Peter var på shoppinghumör också.. riktigt snygg blev han i sina nya kläder :D



Så fin han är min älski :D

Vet inte vad vi ska göra i dag men blir nog att vi gör något me Polly och Jocke :D

/Äms











Helg!!

Heeeeelg! Så så så skönt, äntligen helg! Har jobbat varje dag denna veckan och börjat ganska tidigt varje dag. Det tar på krafterna när man inte är van vid att stiga upp så tidigt.. Men har tagit en tupplur på tre timmar nu i kväll.. För måste vara pigg när Peter och hans kompisar kommer. För då blir det kebabtalrik och singstaaaar :D Tyvärr så tvättar jag också :o( Men det måste ju också göras..

Vad gulliga ni är som tycker att mitt hår blev fint :D Jag börjar vänja mig lite mer nu iaf.. men är då inte helt säker på att det är bra... :S

Nu kommer snart Peter och de andra så bäst att sluta blogga!
/Äms

Entré

Hej Svejs...
Snart är det helg och för en gångs skull så är jag ledig!!! Wee.. men det tycker jag att jag e värd efter denna veckan med mycket slit ;o)
Igår var jag och Peter hos Håkan & Linda och grillade och hade det trevligt :D Fotade lite.. men bara liiite...



I dag har jag jobbar till kl 14 sen köde jag Polly och Julia till Entré :D Favoritstället hehe.. Handlade en borste till Peters katt. Ska se om det hjälper att borsta henne, hon fäller som faaaan..
En fika blev det ju också så klart :D Man kan inte gå på köpcentrum utan att fika!
Och som vanligt blev det några foton på Julia!




Och jag vet att ni vill ha en bild på min nya frisyr... suck...



Ja där var den..

Dax att föna och platta nu..
/Äms


Kärring?

Kanske ser jag ut som en kärring i min nya frilla? Bilder kommer.....

Klipps

Hallo..
Jobbat 6-12 i dag, riktigt nice tid.. skönt att sluta tidigt! Ska iväg och klippa mig kl 15.. Peter vet inget ;o) hihi..Sen ska vi till Håkan och Linda och grilla eller nåt! Ska bli niiiice! :D Peter har ju inte sett deras hus än!

Hur ska jag klippa mig? Funderar på att klippa upp det.... men jag vet inte.. får se vad frissan säger :D Hoppas det e någon som vågar ta initiativ! Hon som jag klippte mig hos sist var skitbra.. men tror nästan att hon har sem nu. :o( Så jag får gå till någon annan! Måste verkligen klippa mig, å så trött på denna längden! wää. Och så passar jag bättre i kortare hår!

**Grattis Vonka till er lilla pojke!**

Ska laga mig en kopp kaffe nu!
/Äms

Dyngsur

Tjenis...
Precis kommit från jobbet. Första dagen efter semestern, och det var som jag trodde. Efter en timme kändes det inte som att man hade haft någon semester alls hehe.. så man kom snabbt in i det igen! Lite småseg nu efter mitt första 10-timmarspass någonsin, men tiden gick förvånansvärt snabbt!
Sen kl 19:08 var det dags att ta bussen hem, och för det första så var busschauffören jätteotrevlig och för det andra så satt det en liten unge precis bakom mig och skrek allt vad hon pallade! aaaahh.. det var faktiskt lite jobbigt! Och inte nog med det, när jag hoppade av bussen så kom naturligtvis den värsta regnskuren på hela dagen! Jag hade paraply men hela jag blev dyng sur ändå! Det är väl ca 50m från busshållsplatsen hem till mig, och mina strumpor blev blöta och mina jeans kunde man krama ur!! Helt galet!

I morgon ska jag och älski gå på bio tror jag :o) Ska bli mysigt, längesen vi var på bio... senast var nog i Usa när vi såg he´s just not that in to you, en riktigt bra film. Den släpps här i september (att hyra) och jag ser fram emot att se den igen! Det är en ''tjejfilm'' men jag kan verkligen rekomendera den! Peter tyckte iaf om den ;o)

Dags att göra lite nytta.
/Äms


Kräftskiva

Hejs!
Snart är helgen slut och man börjar jobba i morgon efter 4 härliga veckors semester.. Men ska bli ganska okej att jobba igen, träffa alla kompisar igen :D
Igår hade jag Peter och hans syster Eva lite kräftskiva, säsongen för kräftor har väl knappt börjat än men Malmborgs hade så klart kräftor redan :D
Eva och Peters föräldrar firade 30-årig bröllopsdag för ett litet tag sen så inatt fick vi sitta och fixa ett album med foton och texter. Det blev väldigt fint :o) De blev väldigt glada för det iaf :o)







Jag har ju blivit expert på att göra kollage :D Fantasiskt snyggt blír det!

/Äms

Oboy!

Oboy vilket tråkigt väder, regnet faller i dag. Oboy inga tunna kläder behövs och det ogillar jag. Så gå och lägg dig nu e sommarn slut oboy!

/Äms


Lomma

Idag blev det Lomma beach en stund, varmt och skönt och vi badade faktiskt allihopa! Lite kallt i början men man vande sig snabbt :o) Vi kom dit vid tio och då var där typ helt tomt, bara vi som var där. Men när vi åkte hem var det desto mer folk! 



Peter var lite ledsen för att jag inte hade nämnt honom i bloggen än, men nu finns det tillochmed en bild på honom ;o) Så nu måste du vara nöjd älski! ;D
Han ligger i sängen och kollar tv och jag sitter här och dricker vin.. dee e najs! Precis ätit jättegod mat som älski har gjort mumsi! Sen ska vi äta blåbärspaj.. mumsimumsimums!
Ska  vara hos älski hela helgen så jag har hela mitt bohag med mig hehe.. Så pappa fick köra oss hit innan, kunde inte ta allt på bussen.

Nu ska vi kolla friidrott :D
/Äms

Lomma Beach

Snart bär det av till Lomma Beach :D wiiii


Räkafton igen

Precis kommit hem från Anna.. En mycket trevlig kväll måste jag säga! Med räkmackor och kaffe och tårta, kan ju inte bli bättre! Och vi har alltid så mycket att prata om. :D Vi var ute och gick en runda också, i den vackra naturen i Dalby, tro det eller ej! Många foton togs det också, och så klart ska jag göra kollage :D Det e så roligt!












Vad fint det blev.. men nu är det miss i nassen, så jag borde nanna...
/Äms



Räkaftonbilder..

Tänkte visa lite bilder från vår förra räkafton... en väldigt lyckad kväll :D som ni ser... hehe




Så kul man kan ha det... kommer säkert bli lika kul ikväll :D

Torsdag

Hallo..
Nyduschad och klar men vet inte vad som händer i dag.. kanske stranden... men vet inte än. Sandra skickade precis och sa att det blåster mycket.. så jag hoppar det nog.

Ikväll blir det iaf räkafton hos Anna! Ska bli sååå trevligt. Längesen vi träffades, blir inte så ofta nu för tiden. Men desto roligare när man ses då! :D Kommer nog upp lite bilder i morgon... Kanske ett fint kollage hihi...

Här är iaf lite bilder på Julia! Mosters sötnos..




Tro det eller ej. Men jag städade faktiskt igår. Det skulle jag göra innan vi åkte till Rhodos, och nu äntligen blev det gjort! :D

/Äms

Blogg

Godkväll!
Då har man börjat skriva blogg igen.. Får se hur länge jag fortsätter med det :P Brukar tröttna, men kanske inte denna gången ;o) Sandra har ju gjort en snygg header till mig också :D

Jag har lärt mig att göra kollage... wii... här kommer ett från shoppingen i dag!




Det nedersta armbandet fick jag av Polly i dag  <3 så kärt!!

Nu är det dax för sängen.. vi höres! :D


RSS 2.0